שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

30/06/2008 | 13:03 | מאת: tut

שלום ד"ר, רציתי לדעת האם קיימת דרך שונה לניקור(הוצאת נוזלים) מפרק הברך? כוונתי להרדמה מקומית או דרך שבה לא מרגישים את הטיפול(המחט)? בניקור הקודם שעברתי הרופא רק "הקפיא" את המקום בעזרת ספריי שלא ממש מנע את הכאב... תודה.

01/07/2008 | 07:14 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה לעיתים קרובות אנו נצרכים לנקר ברך ולשאוב נוזל. ניתן כמובן לבצע הרדמה מקומית בדרך זו או אחרת אלא שלעיתים קרובות הדקירה לצורך הרדמה כואבת לא פחות מהדקירה לצורך הוצאת הנוזל. לכן בעצם רוב האורתופדים מעדיפים דקירה אחת מוצלחת.... בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים