טיפול בשחיקת סחוס בברכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/02/2007 | 21:56 | מאת: ברברה

שלום לדוקטור אני סובלת מזה שנים משחיקת סחוס בשני הברכיים . עברתי את כל הטיפולים הקונבנציונאלים.כדורים;זריקות; פיזיותרפיה.מה עוד נשאר; מלבד ניתוח שנאמר לי שאני צעירה מידי לזה. שמעתי על טיפול המתבצע בהרדמה אפידורלית . אם אפשר לקבל על כך מידע אודה לך מאוד. ברברה.

13/02/2007 | 13:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה אנא ספרי לנו מעט יותר על עצמך: גיל, מקצוע. אלו פרטי רקע משמעותיים. ככלל, הרדמה אפידורלית הנה סוג של הרדמה אך לא פרטת על איזה טפול מדובר, מהו הטיפול שבעניינו את מתלבטת. בברכה ד"ר גרינטל

13/02/2007 | 16:24 | מאת: ברברה

שלום לדר; גרינטל! בהמשך לפניתי בנושא שחיקת ססחוס בברכיים.אני בת 54 וסובלת זה עשור מהתופעה. עסקתי בעבר בהוראה .בדרך כלל אני אשה בריאה מלבד המטרד בברכיים. הצילומים הרבים שעשיתי מצביעים על שחיקת סחוס.ובהתאם לכך הטיפולים השגרתיים,שנתנו מענה לטוח הקצר.לאחרונה שמעתי על טיפול שאיני זוכרת את שמו שמבוצע בעזרת הרדמה אפידוראלית , עם החדרה של סיבים אופטיים לתוך הברך . אם ישנם אופציות טיפוליות נוספות אשמח לשמוע. תודה ברברה.

18/04/2007 | 20:25 | מאת: אביבה

אני בת 74 וסובלת מזה כ-10 שני משחיקת סחוס בברך . המליצו לי על ניתוח להחלפת הברך אך היות ועברתי 3 ארועיים מוחיים קלים בצד ימין והעין השמאלית נפגעה הוחלט לא לבצע ניתוח . לפני כשנתיים עברתי צינתור וכמו-כן אני סובלת מיתר לחץ דם .עקב מצבי הרפואי אין באפשרותי לקחת כדורים נגד כאבים . טיפלתי אצל כירופרקט אך דבר לא עזר. קיבלתי 3 זריקות מרופא אורטופד ללא הטבה . אני מאד רוצה לדעת האם יש איזשהוא טיפול שיכול לעזור לי בהתייחס למצבי הבריאותי .כעת אני במצב קשה מאד עם כאבי תופת בברכיים בשתי הרגליים ונעזרת בהליכון . אודה לתשובתך הדחופה האם ניתן לעשות משהו במצבי . המון תודה מראש .

מנהל פורום החלפות מפרקים