גולשים יקרים - שימו לב

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

23/06/2008 | 13:25 | מאת: שחר

היי. אבקשכם לקרוא את תוכן המודעה הזו עד לסיומו ולהעביר אותו אל שאר המכרים שלכם בתקווה שהם ימשיכו לגלגל את הרעיון הלאה. מתגבשת ומתכוונת לקום קבוצה שתקים לראשונה בישראל עמותה למען נפגעי תאונות הדרכים. המטרה של העמותה לדאוג, לייעץ ולטפל בכל מה שקשור לבירוקרטיה הישראלית על מנת להקל על נפגעי תאונות הדרכים בכל הנושאים הקשורים לקבלת מלוא זכויותיהם תוך כדי חקיקת חוקים. כעת לאחר שקראתם את מה שכתבתי אודה לכם מאוד אם תעבירו את המסר הזה בין שאר חבריכם ומכריכם.. "אל תאמרו לי זה לא יקרה" להצטרפות לעמותה נא לשלוח את הפרטים הבאים למייל: [email protected] שם פרטי + משפחה. מקום מגורים. תחום עיסוק. גיל. מספר טלפון. רעיונות לדרכי פעולה. תודה מראש ובברכת בריאות לכולם.

25/06/2008 | 06:58 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה זו הדרך בה שחר, מחדיר את הפרסומת שלו לאתר. כלל לא משנה מה הסיבה לכך, יתכן ושחר מתפרנס מהחדרת פרסומות לאתרים (יש קבוצה די גדולה של צעירים המתחזים לגולשים תמימים ופרנסתם על הכנסת פרסומות לאתרים, כתיבת תמיכה או כתיבה נגד אנשים. צעירים אלו מוכרים על ידי העוסקים בתחום האינטרנט והם נשכרים על ידם במשכורות נאות) או חדור אידואולוגיה ומשתמש באתרים לצרכיו הוא. שוב אנו פונים ומבקשים לא להשתמש באתר לצרכי פרסומת בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים