לד"ר גרינטל- בקשת מידע על טיפול שהומלץ

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

20/06/2008 | 15:03 | מאת: עמית זיגלווקס

שלום רב! בהמשך למפגשנו מלפני שבועיים, ולאחר שנוכחנו כי הטיפול בהזרקה של דיפרוספאן עבור הדלקת במפרק הירך, אינו יעיל ליותר מחודש וחצי, המלצת על טיפול בחומר חזק יותר. הייתי רוצה לדעת באיזה חומר מדובר, והשלכות ההזרקה המיידיות (דיברת על חודש התאוששות? האם אוכל להמשיך לעבוד במקביל?) וארוכות הטווח. בברכת שבת שלום ורק בריאות, עמית זיגלווקס.

22/06/2008 | 12:07 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לעמית שלומות סודיות רפואית מחייבת שעניין אישי לא ייענה לשום כוון "על גלי האתר". לכן החשיבה בעניין שהעלית צריך להיות במפגש רפואי ואסור לה להתבצע בהתכתבות. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים