התכווצויות חזקות ברגליים - אבקש תשובה דחוף - תודה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/06/2008 | 15:43 | מאת: מאיה

אימי עברה ניתוח של החלפת פרק ירך ב 2004 - טוטל היפ...לפני כן עברה ניתוח בשם - אוסטין מור - ב 2001...בתקופה האחרונה היא סובלת מהתכווצויות חזקות ביותר ברגל המנותחת ולפעמים הכאב עובר גם לרגל השניה , הכאב שהיא מתארת הוא בלתי נסבל...ממש צורחת מכאבים ושם דבר לא עוזר לה , היא לוקחת כדור פעם ביום בערב נגד התכווצויות , וגם זה לא עזר לה...כיצד אפשר לעזור לה? אודה לך מאוד על תגובתך...זה מאוד דחוף לי - אני אחות מוסמכת במקצועי ...

02/06/2008 | 09:30 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

למאיה שלום וברכה את מתארת כאבים והתכווצויות בשתי הגפיים התחתונות, כאבים קשים שאינם מגיבים לטיפול רגיל. לכן צריך לפעול בזריזות ולראות אם יש סיבה משותפת לשתי הבעיות. לכן צריך לפנות לרוופא המשפחה לבדיקה. לראות שאין בעית עמוד שדרה או בעיה אחרת היכולה להקרין לשתי הגפיים. תוך כך לשקול אם יש קשר או אין לניתוח שעברה. במידה ורופא המשפחה מפנה לאורתופד צריך לשקול אם הכוונה לאורתופד העוסק בתחום עמוד השדרה או מפרק הירך.... בהצלחה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים