MRIשל מפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

26/05/2008 | 17:19 | מאת: יעל

מצאו לי ב-MRI חשד לאווסקולר נקרוזיס ,אפשרות שניה אוסטיאופורוזיס או קונטוזיה ?מה זה אומר לאן ממשיכים מכאן?האם יש מגבלות?תודה מראש על תשובתך

27/05/2008 | 06:49 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליעל שלום AVN של מפרק הירך הנו תהליך בו הגוף מרפא פיסת עצם שמסיבה כלשהי זרימת הדם נעצרה. הגוף מרפא זאת ופרושו תקופה לא קצרה של כאב. אצל חלק ניכר מהמטופלים הכאב חולף אצל מיעוטם מופיע תמט של ראש הפמור ואז יש צורך בניתוח. כך שבדרך כלל המהלך שפיר. בפענוח רשומים הסברים נוספים לממצא, אלא שההבדל בין מצב אחד לשני דורש בדיקה מסודרת כולל עיון בצילומי רנטגן וב MRI עצמו. בברכה ד"ר גרינטל

27/05/2008 | 08:23 | מאת: אייל

יעל בוקר טוב קראתי את תשובתו של דר' גרינטל,רצוי שתדעי גם כי קיים טיפול בתא לחץ שיוכל לעזור היות וכתבת שיש חשד לAVN הייתי ממליץ לך לבדוק את הנושא הטיפול אומנם לא קיים בסל השירותים אך מקצר משמעותית את תהליך ההחלמה, למרות שדר' גרינטל אמר שיש סיכוי שזה יעבור לבד, אם את מעוניינת התקשרי למחלקת תא לחץ בבי"ח אלישע ותבקשי לדבר עם דר' יהודה מלמד הטלפון של המחלקה 04-8377812/51 בברכת בריאות אייל

27/05/2008 | 23:55 | מאת: יעל

היי אייל תודה ...אני כבר 3 חוד' עם כאבים כעת מוזמנת למומחה למפרקים ..ולפי מה שיחליט כיוון שהשינויים לא חד משמעיים לכאן או לכאן ...בינתיים ..היה לך AVN מכיר קצת?

27/05/2008 | 23:55 | מאת: יעל

היי אייל תודה ...אני כבר 3 חוד' עם כאבים כעת מוזמנת למומחה למפרקים ..ולפי מה שיחליט כיוון שהשינויים לא חד משמעיים לכאן או לכאן ...בינתיים ..היה לך AVN מכיר קצת?

מנהל פורום החלפות מפרקים