כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/05/2008 | 13:44 | מאת: איסר

דר נכבד צילום ברכיים יצרות רווח בשני הצדדים מימין: שינויים ליטיים באספקט מידיאלי של מטאפיזת הירך משמאל : שינויים ליטיים בפלטה מידאלי של עצם הטיביה ריבוי נוזל ברצסוס סופרה פטלרי מימין מיפי עצמות של כל השלד קליטה בלתי אחידה לאורך ע השידרה עם מוקדי קליטה מעט מוגברת בעמוד שידרה עליון תחתון מותני קליטת יתר בכתף ימין הודגמו מוקדי קליטה מוגברת ניכרת בברך ימין הקונדיל מדיאני פמוראלי מוקד קטן יותר בברך שמל בפלטו מדיאלי של הטיביה בסכום ההמצא בברך ימין חשוד ל AVN (אגב זה גם מה שאמר לי אחד הרופאים לפני המיפוי) בקונדיל מדיאלי אין לשלול םבג או פגיעה במניסקוס מדיאלי בברך שמאל דר נכבד הבעיה שאני מקבל מכל רופא חוות דעת שונה . דעתך אם ניתן ושאלה נוספת האם אני יכול להגיש תביעה לבטוח הלאומי איסר

15/05/2008 | 11:53 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאיסר שלום מצב שבו אדם מקבל מכל רופא דעה שונה הנו מצב מביך. לעיתים נובע הדבר מהעובדה שקיימות מספר בעיות וכל רופא שם את הדגש על בעיה אחרת. סיבה אחרת שלעיתים משמעותית עוד יותר הנה כאשר המטופל מגיע לרופא לחוץ באנשים רבים ממתינים ואינו יכול להתפנות ונותן תשובה חלקית. ככלל, הדרך להגיע למסקנה הנה מאד סדורה וברורה וכוללת פרטים שונים מסיפור החולה (סיפור החולה מנקודת ראות הרופא שונה מסיפור החולה מנקודת ראות החולה),ממצאי בדיקה, עיון בצילומי רנטגן רגילים ולעיתים צילומים בעמידה, ורק לאחר מכן מפוי, MRI, בדיקות דם וכו'. אז, ניתן להגיע למסקנה סבירה ולתת את הדעת על ההבנה וההסבר. לגבי ענייני ביטוח לאומי הרי מדובר בנושא עדין, רב פנים, בעל צדדים משפטיים ולכן קצרה ידנו במסגרת הפורום לעסוק בו. בברכה ד"ר גרינטל

15/05/2008 | 11:54 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאיסר שלום מצב שבו אדם מקבל מכל רופא דעה שונה הנו מצב מביך. לעיתים נובע הדבר מהעובדה שקיימות מספר בעיות וכל רופא שם את הדגש על בעיה אחרת. סיבה אחרת שלעיתים משמעותית עוד יותר הנה כאשר המטופל מגיע לרופא לחוץ באנשים רבים ממתינים ואינו יכול להתפנות ונותן תשובה חלקית. ככלל, הדרך להגיע למסקנה הנה מאד סדורה וברורה וכוללת פרטים שונים מסיפור החולה (סיפור החולה מנקודת ראות הרופא שונה מסיפור החולה מנקודת ראות החולה),ממצאי בדיקה, עיון בצילומי רנטגן רגילים ולעיתים צילומים בעמידה, ורק לאחר מכן מפוי, MRI, בדיקות דם וכו'. אז, ניתן להגיע למסקנה סבירה ולתת את הדעת על ההבנה וההסבר. לגבי ענייני ביטוח לאומי הרי מדובר בנושא עדין, רב פנים, בעל צדדים משפטיים ולכן קצרה ידנו במסגרת הפורום לעסוק בו. בברכה ד"ר גרינטל

15/05/2008 | 11:59 | מאת: איסר

תודה לך על תשובתך המלומדת איסר

מנהל פורום החלפות מפרקים