ברך ימין Jumpers Right Knee

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

05/05/2008 | 14:25 | מאת: שי

שלום, יש לי דלקת ברצועה הקדמית בברך ימין, האם ישנם כדורים שיכולים לפתור זאת ? עד כה קבלתי כדורים אנטידלקתיים שעזרו אך ורק למשך זמן לקיחתם, תודה רבה, שי היימס

07/05/2008 | 07:07 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשי שלום אנו מנסים להפחית סוג זה של דלקת במספר אופנים א. תרופות נוגדות דלקת - קיבלת כאלו, יש אפשרות לנסות וריאציות נוספות ב. טיפול פיסיותרפי כולל טפולים חשמליים מכוונים להרגעת התהליך הדלקתי ג. טפול מקומי כגון משחת וולטרן, דיכלופלסט וכדומה ד. מגן ברך מסוגים מסוימים ה. התאמת עזרי הפעילות: לעיתים התאמת נעלי הספורט, שינוי בולמים וכו' כך שהמגוון רחב בברכת חג שמח ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים