מידת הכיסוי של הכללית לניתוח מפרקים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

29/04/2008 | 10:08 | מאת: אלי

פרופסור סודרי שלום, מהו הכיסוי של קופת חולים כללית עבור ניתוח מפרקים - מדובר בגברת אשר מחזיקה כרטיס קופת חולים כללית מושלם.

01/05/2008 | 07:07 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה בראש ובראשונה: הכיסוי מלא, וזאת גם ללא מושלם. משמעותו של דבר שאין עליה שום עלות עבור הניתוח במחלקתנו, לא עלות ביקור, לא עלות המשתל ולא עלות הניתוח. מעבר לכך, השרות היום זריז, זמן המתנה קצרה ביותר הנמדד בשבועות בודדים, כך שניתן לתת שרות בצורה אופטימלית וללא עלות, כיאה. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים