כאב גב וירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

28/03/2008 | 06:28 | מאת: שחר

לאחר החלפת ירך לפני שניתים עדין כאב גב לאחר צילום של אגן נימצא דיחסת של הקורטקס הדק פינימה לא ברור אם מימצא פעיל מה זה אומר לי יש לצין שאני לאחר החלפת ירך THR ביגגל סורכמה בראש הפמו יש מקום לדאגה

30/03/2008 | 06:09 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה, שבוע טוב לעיתים קרובות, כאשר הניתוח להחלפת המפרק זורם באופן תקין, האדם חוזר לתפקוד מלא, הרי כל כאב אחר, (השכיח בעיקר הנם כאבי גב הקורנים לאיזור) 'מעיר' את הכאב הישן ומלחיץ. הממצאים שתארת יכולים להיות ממצאים רגילים לגמרי כך שאין לדעת ללא בדיקה כוללת מה המשמעות שלהם. אך אם מדובר על כאב גב הקורן לגפה, מפנים את תשומת הלב לכאב הגב ומטפלים בו.... בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים