החלפת מפרך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

25/03/2008 | 21:38 | מאת: יפה

שלום ד"ר עברתי ניתוח מפרך הירך לפני חצי שנה . בחודש אחרון בכל תנוע שאני עושה ברגל יש רעשים כאילו התותב עומד לצאת ממקומו וכאבים . המנתיח אמר שזה שום דבר . וגם צין שאני יכולה לעשות כל פעילות גופנית .אני מאוד מיואשת . תודה יפה

30/03/2008 | 06:06 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

ליפה שלום "רעשים" במפרק אינם דבר נדיר. אמנם מבהיל אך לא נדיר. חשוב קודם כל שאין החמרה של כאב, חשוב שבאופן כללי את הולכת ומשתפרת, טווח התנועה גדל, הברך נעשית פחות חמה וכל הסימנים של ריפוי מתקדמים חשוב גם שדעתו של הרופא המנתח תהיה חיובית ויאמר לך שמבחינתו המצב תקין במידה וכל השאר תקין הרי אותן תלונות של 'רעשים', לפעמים הרגשה ש 'הפיקה דופקת תוך הליכה' חולפים עם הזמן.... בהצלחה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים