כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

20/03/2008 | 21:25 | מאת: אושרת

אני בת 23 וסובלת מזה כשמונה חודשים, בערך מכאבים עזים, במפרקים, בייחודבפלג השמאלי של הגוף כמו כן תחושת נימולות, בראש ובשאר האיברים,, באותו צד, עשיתי בדיקות דם שלא הניבו שום תוצאה, הרופאה אומרת שעל פניו הכל נראה בסדר, אבל בתחושה שלי שהמצב יותר גרוע, מיום ליום, נבדקתי אמל אורולוגית שהפנתה אותי לסיטי. ועליי להמתין לתשובה.. יחד עם זאת הייתי שמחה מאוד,שתציעו לי דרכים נוספות בניסיון להגיע לפתרון.. תודה מראש!! אושרת

21/03/2008 | 14:44 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאושרת שלום. ישנן תסמונות ומחלות המביאות לסימפטומים אותם את מתארת. אלו דוקא הדברים הקשים ביותר לגילוי, לזיהוי, אבחון והצעת פתרון. לא תמיד הצעת הפיתרון הנה זמינה ומיידית. לכן במצב זה צריך לבדוק, לעיין בבדיקות הדמיה. ישנם מומחי פרקים היודעים כיצד לשלוט בתסמונות אלו גם כאשר אינן בהכרח מחלת מפרקים. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים