המשך פעילות לאחר החלפת מרפק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

19/03/2024 | 17:11 | מאת: יוסי

שלום, לפני שבועיים עברתי החלפת מרפק ירך שמאל לאחר ששברתי את המפרק בנפילה מהיתקלות באבן. אני בגיל 73, עושה הליכה מדי יום, פעיל מאד ורוקד מזה שנים עם אשתי ריקודים סלוניים ולטינים. השאלה שלי האם לאחר תקופת השיקום ניתן יהיה לי להמשיך בפעילות של הריקודים הסלוניים והלטיניים מבלי שיגרם נזק מכך למפרק החדש. תודה

שלום רב, באופן עקרוני אין מניעה מחזרה לכל פעילות גופנית שביצעת לפני הניתוח. בברכה, ד"ר נביל גרייב מומחה להחלפות מפרקים

מנהל פורום החלפות מפרקים