קליטה שפירה בעצם MRI

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

11/03/2024 | 15:28 | מאת: בר

דר שלום בעבר 2 ארטוסקופיות בברך ימין ושמאל ,ידוע על שחיקה התחלתית של מפרקי הירך דו צדדי. ב PET לבדיקת פיזור סרטן ערמונית (לבסוף נשללה נוכחתו בביופסיה) נראתה קליטה שפירה בעצם האיליום ב MRI בטן אגן המבנה הגרמי תקין. ממה עושיה לנבוע קליטה שנראתה ב PET ? האםקשור לשחירה של מפרקי הירך? קשורה בדלקת / שינויים ניוניים או חוסר סידן? תודה

שלום רב. נא לצרף תשובת הבדיקה וכך אוכל להתייחס לקליטה. בברכה. ד״ר גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים