כאבים בירך ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

31/12/2023 | 12:59 | מאת: סוזן

שלום לד"ר גריייב, חולה ב-RA ומטופלת באקטמרה למעלה מ-10 שנים,בדרך כלל מצבי טוב לאחרונה יש לי כאבים בירך ימין ניסיתי במשחות שלא עזרו, עשיתי US והתוצאה: נוזל תוך פרקי בכמות משמעותית,ללא היפרטרופיה סינוביאלית,אין סימני טרוכנטר בורסיטיס מבקשת את דעתך בתודה רבה סוזן

שלום רב, יש לבצע צילום מפרק הירך לצורך איבחון האם מדובר בשחיקה של המפרק וטיפול בהתאם. בברכה, ד"ר נביל גרייב מומחה לכירורגיה אורתופדית ניתוחי החלפות מפרק הירך והברך

מנהל פורום החלפות מפרקים