כאבים בעצמות האגן וגב תחתון

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/11/2023 | 14:03 | מאת: אילונה

שלום, בת 35 מזה חצי שנה סובלת מכאבים חזקים בצד שמאל בעצמות האגן וכאבי גב.ביצעתי רנטגן ומיפוי עצמות (תשובה תקינה)פענוח רנטגן :שינויים ניווניים קלים בפרקי היריכיים ו sij דו צדדי ובצילום עמוד השדרה:ישור של הלורדוזיס מותני ושינויים ניווניים. אורתופד ורופא משפחה אמרו שהבדיקות תקינות. עוצמת הכאב משתנה,גובר בעמידה,הכאבים מעירים משינה. אשמח להבין האם ישנה בדיקה נוספת שניתן לבצע. תודה

שלום רב, התיאור שלך לכאבים יכול להתאים לבעיה שנקראת בוראסיטיס טרוכנטרית שהינה דלקת ברקמות הרכות מסביב לגבשושית של הירך בצידה החיצוני. הטיפול הינו על ידי כדוריםנוגדי דלקת, פיזיותרפיה ואפילו זריקה מקומית. לצורך איבחון מדוייק מבצעים MRI של פרקי הירכיים . בברכה, ד"ר נביל גרייב מומחה להחלפות מפרקים

מנהל פורום החלפות מפרקים