כאבים אחרי ניתוח שבר ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

25/09/2023 | 10:50 | מאת: ליסה

בת 67 חצי שנה אחרי ניתוח שבר בירך וקיבוע מהלכת חופשי.צליעה קלה עדיין כאבים חזקים האם סביר לנוכח הזמן? תודה

שלום רב, זה חוסר בהירות בשאלה שלך. מתהלכת בחופשיות וגם כאבים חזקים?! מומלץ לבצע צילום עדכני ולהיבדק בכדי להחליט. בברכה, ד״ר נביל גרייב

25/09/2023 | 10:56 | מאת: ליסה

תודה על המענה המהיר! אכן מתהלכת ללא עזרים צולעת וכואבת ולא מוותרת. האם סביר שאחרי 6 חודשים עדדין יש כאבים

כמו שכתבתי, עדיף לבצע צילום ולהיבדק על ידי רופא בכדי לאפיין את הכאבים ולהבין מה הגורם להם

25/09/2023 | 11:02 | מאת: ליסה

תודה רבה רבה

מנהל פורום החלפות מפרקים