כאבים חזקים בירך שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

23/08/2023 | 04:08 | מאת: רינה

ד'"ר שלום וברכה! ראשית, תודה רבה על תגובתך המהירה. שנית, בתאריך 31.01.23 ביצעתי בדיקת צילום רנטגן צילום אגן ופרקי ירכיים. להלן הממצאים: שינויים ניווניים ב GT של הירכיים דו"ד. שינויים היפרטרופיים גרמנים בגג של האיצטבולה משמאל, אין לשלול FAI. שטחים המרוצים המפרקים הירכיים ו SIJ שמורים דו"ד. מבנה גרמי תקין. ללא שינוי ניכר לעומת צילום קודם מתארך 18.08.20. כמו כן, בוצע באותו רגע גם צילום רנטגן של עמוד שדרה מותני סקראלי. להלן הממצאים: מנח החוליות תקין. מבנה החוליות והמרווח הבין חולייתי שמורים. שאלתי היא: מהם הבעיות שהתגלו בממצאים של צילום האגן פרקי הירכיים ???? בברכה מרובה, רינה

שלום רב. השינויים ב-GT זה הסתיידות בנקודת האחיזה של הגידים. לגבי שאר הממצאים לא ניתן לדעת למה התכוונו ללא עיון בצילום. בברכה,

מנהל פורום החלפות מפרקים