ניוון בפרקי ירכיים ובמפרק העצה והכסל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

11/07/2023 | 16:57 | מאת: אלכס

שלום בצילום רנטגן רגיל מופיע בפענוח שיש ניוון במפרקי הירכיים ובמפרקי העצה והכסל. האם מצילום רנטגן ניתן ללמוד האם הניוון הוא ניוון רגיל או קשור לדלקת מפרקים? האם בכל ניוון במפרקי העצה והכסל יש חשד למחלה דלקתית? האם יכול להיות מחלה דלקתית במפרקים ובמפרק העצה והכסל וספירת דם ו-CRP ייצאו תקינים? האם יש צורך ללכת לראומטולוג אם בצילום יש ניוון במפרקים ובמפרקי העצה והכסל? תודה רבה

שלום רב. הפענוח הנ״ל אינו מפרט כלל מהו הניוון שנצפה. אם אפשר לצרף את הצילום עצמו ניתן להתייחס לכתוב . בברכה ד״ר גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים