הסתיידויות במפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

29/06/2023 | 11:17 | מאת: ענת

שלום, לפני שנתיים החלקתי בבית ונפלתי על האגן, לא היו כאבים ולא פניתי לרופא . היום יש לי הרגשה לא נעימה ברגל הימנית והקרנת כאב לירך לא משמעותי. עשיתי אולטראסאונד והראה שיש לי הסתיידויות במפרק ירך עד אורך 0.6. האם זה קשור אחד בשני? קיבלתי מרשם לbetaren ו norgesic , גם לפיזיאוטרפיה. האם צריך לעשות גם צילום רנטגן או לא? תודה מראש

שלום רב. הסתיידות יכולה להתפתח לאחר חבלה לירך אך לא רק יתכן גם התפתחות ללא קשר עם השנים. מומלץ לבצע בדיקות נוספות לאיבחון מקור הכאבים על ידי בדיקה גופנית של מומחה וכן ביצוע MRI או CT בהתאם לחשד הקליני. בברכה ד״ר נביל גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים