כאבים בצוואר ופירוש של צילום

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

29/05/2023 | 09:08 | מאת: זינה

שלום. אני בת 82. לפני שבועיים התחילו כאבים בצוואר כך שלא יכולה להזיז. עשיתי צילום והנה ממצאים: יישור הלורדוזיס הפיזיולוגית . גובה תקין של גופי החוליות . הודגמו שינויים ספונדילוטיים עם יצירת אוסטאופיטים קדמיים בגופי החוליות C5-C7 . , כן-כמו הצרות של המרווח בין החוליות C5-C6 וC6-C7 שינויים ספונדילוארטרוטיים במפרקים הפאצטליים והאונקו-ורטברליים בגובה C4-C7 מה פירוש של הממצאים האלה?

שלום רב. מדובר בפורום ירך וברך. הצילומים מראים על שינויים ניווניים שכיחים מאוד בגיל המבוגר ולא מרמזות על הסיבה לכאבים. בברכה, ד״ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים