אולטרסאונד ברכיים הסבר

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

27/04/2023 | 22:00 | מאת: חזי

שלום אמא שלי בת 79 סובלת מכאבים ונפיחות בברך שמאל כבר 4 חודשים להלן תשובת אולטרסאונד הסיבה לביצוע הבדיקה – כאבים הגיד הקואדריספס: .פ.מ.ב הגיד הפט אלרי .פ.מ. ב בורסה סופרה- פטלרית : תפוחי עם מעט מעט נוזל בתוכה בורסה פטלרית : אין עדות נוזל . איזור פופליטאלי : לא הודגמו שינויים פתולוגיים . אין עדות לציסטה על שם Baker הודגמה תפיחות דיפוזית קלה מסביב מה המשמעות של התשובה ?ומה הטיפול הנכון?

שלום , לפי התשובה מדובר בעודף נוזלים בברך שמידה קלה. התשובה אינה חד משמעית לגבי המצאים . בברכה, ד"ר גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים