אלרגיה אפשרית למתכות שונות

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

04/01/2023 | 16:35 | מאת: דורית

הופניתי לניתוח החלפת ברך. כייון שאני אלרגית לחומרים שונים, נשלחתי לבדיקת אלרגיה לגבי מתכת שמשתמשים בה בבית חולים איכילוב: bil oa severe, האם אצל מנתח אחר, ייתכן שתל ממתכת שונה? אם כן, אילו מתכות באות בחשבון? תודה רבה.

שלום ותודה על השאלה. קודם כל זה נדיר שיש אלרגיה למתכות גם אם יש אלרגיה לדברים אחרים. הפרוטזות שמשתמשים בהם באיכילוב אינם שונות משאר בתי החולים. והם יכולים להשיג כל פרוטזה שמשווקת בארץ. מציע להמתין לתשובת האלרגיה ולאחר מכן להחליט באיזה להשתמש. בברכה, דר׳ גרייב נביל מומחה להחלפות מפרקים

מנהל פורום החלפות מפרקים