החלמה מהחלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/12/2022 | 09:07 | מאת: אשר הויקר

האם לאחר החלפת מפרק ברך יש חזרה לתפקוד מלא? (הליכה, ריצה). כמה זמן עד להחלמה מלאה? תודה

שלום רב ןתודה על השאלה. ההחלמה הינה הדרגתית ואינדוידואלית. כלומר מדובר בהתקדמות הדרגתית בקצב ההחלמה, תוך כחודש אפשר להתהלך ללא עזרה של קביים או הליכון ולאחר מכן ממשיכים להתקדם, אני מעריך ששלב החלמה ראשוני בערך שלושה חודשים. אבל, זה גם אישי - יש אנשים שיהיו עצמאיים ועושים הלכות מהירות תוך חודש ויש כאלה שיקח להם 4-5 חודשים. בהצלחה. ד"ר גרייב נביל מומחה להחלפות מפרקים

מנהל פורום החלפות מפרקים