ניתוח מיניסקוס

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

17/11/2022 | 21:09 | מאת: חני

שלום לאמא שלי יש קרע במינסקוס שעדיין לא בצורת דלי. היא ממש חוששת שיחמיר ותצטרך ניתוח חירום. יש לה קרעים בתאומים גם ובכפות הרגליים ולא תוכל לעשות תרגילים. לאחר ניתוח כזה כמה זמן נמשכים הכאבים והאם הכאבים הם רק בגלל החתכים שבהן נכנסו כלי העבודה והמצלמה או מעוד סיבות? תודה רבה

שלום רב. את השאלות ממליץ לשאול בפורום אורתופדית ספורט. הכאב לאחר ניתוח והשיקום תלוי במה עושים בניתוח. האם רק ניקיון או גם תפירה. עם תפירה השיקום הרבה יוצר ארוך

מנהל פורום החלפות מפרקים