זריקת prp וחומצה הילארונית

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

08/11/2022 | 12:03 | מאת: יעל

שלום, האם זריקת prp או חומצה הילארונית יעילות לריפוי קרע במיניסקוס או החלשת כאבים? מה עלול לקרות אם לא עושים את הניתוח? תודה

שלום רב ותודה על השאלה. איני מכיר שמזריקים חומצה היאלורונית לבעיות מניסקוס בלי שיש שחיקה אבל prp כן עושים הזרקות וזה יכול לעזור לכאבים במידה מסויימת . מבחינת הניתוח הוא מומלץ רק אם יש כאבים והגבלה תפקודית , רוב הקרעים במניסקוסים לא מנותחים והרבה אנשים לא יודעים שיש להם קרע. בברכה דר׳ גרייב

18/01/2023 | 16:11 | מאת: י

יעל שלום אפשר להבין מה עשיח בסוף?

מנהל פורום החלפות מפרקים