"קריסה" של הברכיים במהלך הליכה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

25/09/2022 | 12:03 | מאת: יניב

לד"ר שלום מזה חודשים רבים, כשאני הולך - אני חווה "קריסה" של הברך. זה כאילו שהברך (במרכז הברך, איפה שפיקת הברך) נשברת/מתכופפת קדימה לשבריר שנייה וחוזרת למקום. מהצד זה נראה לשבריר שנייה שאני צולע. זה קורה בשתי הרגליים - לפעמים ברגל ימין ולפעמים ברגל שמאל, מספר פעמים ביום ובשבועות האחרונים בתדירות יותר גבוהה. אינני יודע האם יש קשר אך אציין כי יש לי בלט דיסק בגובה L4-L5 המלווה בעקמת קלה בגב העליון, וסקרליזציה של L5 (שאני סובל ממנו מאוד, בלי קשר לשאלה הנוכחית על הברכיים). מה זה יכול להיות? אשמח לעזרתך - מודאג. יניב

שלום רב, לדעתי אין קשר בין המצב הנ"ל לבין עמוד השדרה. קרוב לוודאי מדובר בתסמין לעייפות גופנית ולא משהו מבני לא תקין. בברכה, ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים