כאב בשוקיים בעליות ובמדרגות

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/07/2022 | 23:25 | מאת: eran

שלום בן 46 בזמן הליכה בעליה ממושכת או בעליה במדרגות (לא מיד בקומה ראשונה שניה, אלא אחר כך) יש לי תחושה של כבדות ועייפות (אולי גם כאב) ברגליים, בעיקר בשוקיים. האם זה תקין? איך זה מצביע על בעיה בכלי דם ואספקת הדם או שזה קשור לשרירים וזה יותר עניין של כושר גופני וחוזק השרירים? האם יש סימנים וסימפטומים שמבדילים בין המקרים? ואם צריך לבדוק, מה בודקים? תודה

שלום רב, מדובר ככל הנראה בעייפות שרירים שלא רגילים למאמץ דומה. הפתרון הינו חיזוק שרירים ושיפור הסיבולת. בברכה, ד"ר גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים