כאבים לאחר החלפת ברך ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

05/04/2022 | 17:23 | מאת: אבי

אני בן 60 עברתי החלפת ברך מלאה לפני חודש וחצי ואני עדיין לא יכול לכופף את הברך אמנם כשאני עם הפיזיוטרפיסט הוא מביא את הרגל לכמעט 90 מעלות אבל לבד מאד כואב לי לעשות את זה. השאלה שלי היא האם זה כך צריך להיות או שאני איטי בהחלמה? הבנתי שיש דבר כזה הדבקויות אשמח להסבר.

שלום רב, השיקום לאחר החלפת ברך אינו קל. והכאבים מגבילים הרבה את טווחי התנועה. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם המנתח ספציפית. יש עדיין סיכוי טוב לשיפור בטווחי תנועה ללא התערבות ורק בפיזיותרפיה. בברכה, ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים