זריקת prp למפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

23/03/2022 | 19:05 | מאת: יעלה

שלום גילי 64 סובלת משחיקה במפרק הירך ודלקת בעקבותיה . הכאבים קשים גם בהליכה וגם במנוחה. בעצת ראומטולוג לקחתי סטראודים במשך 5 שבועות, אחכ זריקת סטראודים למפרק לצערי ללא הועיל. נוטלת ארקוקסיה אקמול ועוד... הוצע לי לעשות זריקת prp.האם מומלץ? האם מישהו עשה כבר ויש לו תובנות? מה הסטיסטיקה לגבי היעילות? הכל במטרה לדחות את הניתוח במפרק. ( ניתוח להחלפת מפרק כבר עשיתי ברגל השנייה) מודה מאוד על תשובותיכם!

שלום לך. אם הכאבים משמעותיים אז חבל על הזמן של הסבל שלך. ניתוח החלפת מפרק הירך בעל אחוזי הצלחה גבוהים מאוד עם חזרה לתפקוד מלא ללא כאבים תוך זמן קצר. טיפול prp במקסימום יתן ההקלה זמנית בלבד אם בכלל. בברכה. דר׳ גרייב נביל מומחה החלפות מפרקים

מנהל פורום החלפות מפרקים