כאבים מאחורי הברך ציסטות וכאב

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

04/03/2022 | 12:31 | מאת: אני

שלום יש לי ציסטות קטנות לאורך הפופליטאוס וציסטה גלגייונית מאחורי הברך הכאב הוא מוקדי לאיזור הציסטות בעיקר בכיפוף ממושך (כמו ישיבה על כיסא נמוך לאורך זמן) שאלתי היא האם יש טיפול נקודתי שיכול לטפל בציסטות ?? זריקה הילאורנית או קורטיזון? mri ברך תקין ללא קרע רצוועת או מיניסקוס

שלום רב. הטיפול בציסטות אם אכן הן הגורם לכאבים, תלוי בגודל שלהם. אם הם קטנות מתחת ל-1 ס״ס, אז אין הרבה מה לעשות אולי זריקה לברך עצמה. אם הן גדולות ניתן לבצע שאיבה והזרקה בבקרת אולטראסאונד. בהצלחה בברכה, דר׳ גרייב

04/09/2022 | 11:20 | מאת: אבי

שלום דר.בנוגע לציסטה מאחורי ברך. לאיזה רופא עלי קבע לקבע תור לאבחון ודרכי טיפול. האם לאורתופד או כירוג.?

מנהל פורום החלפות מפרקים