כאבים בירך לאחר 10 שנים של החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

28/12/2021 | 08:43 | מאת: יעלית

כאמור, הוחלף המפרק ב 2012. יש לי כבר כמה זמן כאבים במפשעה. בצילום בעבר לא נצא דבר. ב ct מלפני חודש יש כמה בלט דיסק בעמוד השידרה ושינויים כאלה ואחרים בגב, אבל לא ממצא חריג בשתל. אני סובלת מקושי אדיר בתנועה ובפרט במעברים משכילה לישיבה ובהליכה של יותר מ 10 דקות, וכו׳. מטופלת בנוגדי דלקת ומשככי כאבים, שעוזרים רק לטווח הקצר. אשמח לדעת מה עושים. תודה

שלום לך. הדבר מצריך בדיקה מעמיקה כולל מעבר על צילומים לאורך השנים ובדיקות מעבדה. לא ניתן לתת תשובה בלי לבדוק אותך בברכה, דר׳ גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים