קריסה חלקית של ראש הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

10/10/2021 | 17:56 | מאת: עטרה

שלום דוקטור תודה רבה על התשובות אם אפשר עוד שני שאלות הבנתי ש ל AVN יש 4 שלבים לי יש קריסה חלקית של ראש הירך באיזה שלב אני אוחזת ? האם AVN שנגרם בגלל כימותרפיה מגיב פחות טוב לתא לחץ תודה רבה

שלום רב, על פי התיאור שלך ככל הנראה בדרגה 3. הפגיעה בד"כ נוצרת בשל הסטירואידים שמשולבים עם הכימותרפיה ולא בגלל הכימותרפיה עצמה. זה באמת לא משנה אם זה סיכויי הצלחה של 30% או 60%, אין מה להפסיד בטיפול בתא לחץ. לכן מומלץ לנסות. בברכה, ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים