AVN - החלפת מפרק ירך שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

08/09/2021 | 14:37 | מאת: תומר

שלום בן 46, AVN. כשבוע וחצי לאחר החלפת מרפק ירך שמאל. החתך צידי. עדיין עם המדבקה. פרוטקול תרופות: 2 כדורי רוקסט ביום * 3 פעמים + 40 טיפות אופטלגין נזולי 3 פעמים ביום מדלל דם מיקרופירין בערב+נקסיום. שאלתי היא האם לא צריך גם כדור אנטי דלקתי? אני שואל כי חברה גם עשתה את הניתוח ואכן לקחה אתכל מה שאמרתי אבל לקחה גם אנטי דלקתי. בנוסף, עדיין מתהלך עם הליכון. האם תקין? את תחבושות הלחץ ביקשו לשים חודש שלם ברצף האם עישון סיגריות מאט את תהליך ההחלמה? תודה

שלום לך, תרופות נוגדות דלקת הם חלק מהטיפול נוגד הכאבים אך לא חובה. אם אתה מרגיש טוב ואין הרבה כאבים אין צורך להוסיף. לגבי תהליך השיקום כל אחד והקצב שלו, העיקר מה המצב בסוף התהליך ופחות חשוב מתי הפסקת להשתמש בהליכון או קביים. בברכה, דר׳ נביל גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים