כאב ברגל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

03/08/2021 | 22:15 | מאת: מאור

שלום. סבא שלי בן 88, סובל מצליעה לסירוגין בעקבות כנראה היצרות עמוד שדרה. בשבוע האחרון הופיע בנוסף כאב באזור ירך שמאל עד הברך. הכאב יותר בצד ומאחורה. מופיע בישיבה, שכיבה וגם בהליכה, לפעמים עובר פתאום. נבדק פעם גם אצל אורתופד מפרקים ולא הייתה שחיקה משמעותית. האם הכאבים שיש עכשיו אופייניים לשחיקה של הירך? מתאים לבעיה אחרת בירך או באזור? מאופי התסמינים זה לא נראה לי קשור לעמוד שדרה. ובכל מקרה, מכיוון שניתוח לא רלוונטי, מה אפשר לעשות אם הכאבים ממשיכים? איזה הזרקה?

שלום רב , הכאב שמתואר ככל הנראה גם נובע מבעיית עמוד השדרה ולא מהירך. לכן יש לטפל ולברר בכיוון הנ"ל תחילה. בברכה, ד"ר גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים