פענוח mri מפרק הברך בירור

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/07/2021 | 22:24 | מאת: נאדר

שלום דר צילום mri של מפרק ברך ימין סיכום 1- מצב לאחר הטריה ארתרוסקופית של המניסקוס המדיאלי שינויים פוסט-ניתוחים.לא הודגם קרע חוזר במניסקוס. 2- כונדרופתיה במדור מדיאלי וקדמי של מפרק הברך. 3- ניוון מוקואידי מרכזי במניסקוס הלטרלי. 4- נוזל בבורסה של MCL. 5- ציסטה בייקר קטנה. והמצה לאחר ניתוח ארתרוסקופיה של הברך מה זה אומר ומה הטיפול הדרוש אשמח לקבל מענה

שלום, מדובר בשינויים לאחר ניתוח. וכן שחיקה קלה בסחוס . הרושם שלא צריך התערבות במצב הזה מבחינה ניתוחית. בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים