נפיחות וכאבים חזקים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/07/2021 | 10:51 | מאת: הילה

שלום ד"ר, אמא שלי סובלת מכאבים חזקים בברך שמאל והברך גם מאוד נפוחה. היא עשתה צילום ולהלן התשובה: שינויים ארתרותיים גסים עם היצרות רווח מפרקי במדור מדיאלי ואוסטאופיטיים בשטחים הסמוכים. אי סדירות גרמי בפלטו טיביאלי לטרלי-שבר סובכונדרלי? אשמח לדעת מה המשמעות ומה הטיפול המומלץ. תודה רבה, הילה

שלום רב, לאימך ישנה שחיקה מתקדמת בברך. הטיפול בה הינו בהתאם למידת התפקוד, מידת הכאבים וההגבלה. מוזמנת להגיע לייעוץ והכוונה. בברכה, דר׳ גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים