שאלה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

13/05/2021 | 15:01 | מאת: א

שלום שאלתי לגבי אבא שלי שסובל כמה שנים מכאבים בהליכה של צליעה לסירוגין - הולך וצריך לעצור יעשה mri עמוד שדרה מותני הבנתי שבבדיקה לא רואים את הסקרום, רציתי לשאול למה לא עושים גם mri לסקרום? האם יכול להיות שהבעיה היא בעצבים שיוצאים ממנו ואז לא נראה?

שלום לך, בMRI עמוד שדרה מותני רואים לפחות את החלק העליון של הסקרום שהוא הרלוונטי . בכלל צליעה לסירוגין כמעט אף פעם לא נובעת מבעיה בסקרום, רק עמ״ש מותני . בברכה דר׳ גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים