קליקים בכתפיים,במרפקים,בפירקיי הידיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/05/2021 | 17:35 | מאת: מאיר

אני בן 61 עשיתי בדיקות דם ואין ממצאים מיוחדים עשיתי פיפוי עצמות ואין ממצאים מיוחדים יש לי קליקים בכתפיים,במרפקים,ופירקיי הידיים לאחרונה יש גם כאבים בכתף ימין,ואני מוקבל בתנועה מה עושים ? לאיזה סוג רופא אני צריך לפנות תודה מראש-מאיר

שלום רב, קליקים בפני עצמם אינם מהווים בעיה, יכולים לרמז על גמישות מסוימת אבל לא בהכרח. אם יש כאבים במפרק מסוים צריך לברר את אותו מפרק ספציפי על ידי בדיקה גופנית ובדיקות הדמיה רלוונטיות. בברכה, ד"ר גרייב

12/05/2021 | 18:28 | מאת: מאיר

תודה,מה הכוונה לבדיקה גופנית,ובדיקות הדמיה. אתה יכול לפרת יותר בבקשה. להזכירך עשו לי מיפוי עצמות,ואין מימצאים מיוחדים. כאבים בכתפיים,כשאני מזיז את היד,אני צריך להזיז את כל הגוף יחד עם היד. יכול בבקשה להפנות אותי לרופא הספציפי שמטפל בבעיה ?

מנהל פורום החלפות מפרקים