עמוד שידרה כואבים בגב תחתון וקשיי הליכה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/04/2021 | 20:21 | מאת: ראיד אדביה

יש לי כאבים גב תחתון וקשה ללכת אפילו עם החיסכון מזה כפר שנה וחצי עשיתי צילום CT ויצא שני דיסקים וזה קרה אחרי שנפלתי לפני חודשיים (2חודשים) האם צריך ניתוח או טיפולים בשבילי לא משנה מה שתחליט זה טוב יש דסק הצילום אני מוכן לבוא לבדיקה אצלך תודה הדיבור שלי לא ברור בגלל מחלת ALS אז אני מבקש לשלוח הודעה לפלאפון

שלום לך, איני מומחה עמוד שדרה. ואיני נוירולוג . ממליץ קודם להתייעץ עם המומחים האלה האם קשור למחלת ה-ALS או בעיה בגב תחתון אחרת בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים