עבודה פיזית בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/03/2021 | 13:04 | מאת: איתי

שלום . אני בן 31 עוד מעט ורוצה לעבוד בתור מחסנאי. מן הסתם עבודת המחסנאי היא עבודה שכוללת בין היתר עבודה פיזית ועמידה על הרגליים. יצא לי לעבוד בעבודה פיזית ואני יודע עד כמה זה יכול לעייף . אני מתלבט אם ללכת על זה בגלל שאם השנים אנחנו מתבגרים והגוף מן הסתם גם. האם אתה מכיר או האם בכלל זה אפשרי לעבוד גם בגיל מבוגר בעבודה פיזית ?

שלום לך. זה לא משנה הגיל . העבודה הפיזית בדרך כלל טובה לגוף ולא פוגעת. לכן בגילך גם אין לך מה לדאוג מעבודה פיזית. זה לא יפגע בבריאותך בעתיד . בברכה דר׳ גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים