כאבים לאחר ניתוח החלפת ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

15/03/2021 | 02:30 | מאת: חיה

אני בת 78. לפני חודשיים עברתי ניתוח החלפת ברך. כשבועיים אני מהלכת מרחקים קצרים בבית ללא תמיכה, ויוצאת למרחקים קצרים בחוץ עם מקלות נורדיים, אולם סובלת בהליכה כאבים בדרגה בינונית (בערך 7 מתוך 10). ממשככי כאבים נרקוטיים נגמלתי. אופטלגין לא עוזר לי כלל. האם הכאב ירפה ממני בעתיד הקרוב? האם הליכה ותרגול על אף הכאב ונגדו עוזרת להתגבר עליו ולהפחיתן?

שלום לך. בהחלט המצב ישתפר עם הזמן. לאחר החלפת ברך הכאבים יכולים להימשך מספר חודשים . מומלץ להיות פעיל וללכת ולתרגל ברך הרבה . בהצלחה דר׳ גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים