MRI sacroiliac joints

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

29/12/2020 | 18:41 | מאת: קרן

שלום, אני סובלת מכאב באגן, באזור הירך, בעצם האגן הבולטת בצד ימין בלבד. קיבלתי הפניה לבדיקה הזו, מתוך חשש לדלקת מפרקים. רציתי לדעת, האם בבדיקה הזו יראו את כל עצמות האגן או רק את הירכיים? מה ההבדל בין הבדיקה הזו לMRI אגן? אני רוצה לבצע בדיקה שרואים בה אזור נרחב של האגן, כדי לשלול אפשרויות לדלקת מפרקים באזור זה. תודה רבה.

שלום רב, שתי הבדיקות דומות. עדיף לבקש MRI אגן כי הוא תמיד יכלול פרקי ירכיים ומפרקים סקרואיליאקים אך MRI פרקי ירכיים לא תמיד יכלול מפרקים סקרואיליאקים. בברכה. ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים