כאב ממושך פרק הירך שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

20/12/2020 | 14:33 | מאת: מיקי

שלום רב !! בת 63 .כאב ממושך ( 3 שנים) בפרק ירך שמאל. מוקל במנוחה מחמיר בפעילות.אין שחיקת סחוס.באמאיאר ראו הרניישן פיט.וכן בצקת בשרירי אילאופסואס. זריקה שקיבלתי לירך לא שיפרה.יכול להיות שיש דלקת בירך ?יש לציין שהרופאים לא מבינים עדיין ממה הכאבים.( יש קרוהן קל ברקע . תודה מראש

שלום רב. באופן עקרוני אם יש דלקת במפרק או שינויים מפרקיים ה-MRI אמור לראות אותם. השאלה האם עשית MRI עם הזרקת חומר ניגוד או בלי. כי אח יש נזק לסחוס העוטף(לברום) יראו את זה על ידי הזרקת חומר ניגוד. קשה לקבוע מהו אופי הכאבים ללא בדיקה פיזיקלית שתכוון למיקום הכאבים. האם הכאבים מפשעתיים , האם בחלק האחורי של הירך? האם בצידי הירך? בברכה , דר׳ גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים