שאלה.

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

10/12/2020 | 20:08 | מאת: אור

שלום אימי סובלת מחוסר סחוס בברכיים וסובלת מכאבים , המאמץ על הרגל מכאיב לה ולאור גילה לא הומלץ לה על ניתוח, פתאום הופיע לה סימנים כחולים על הרגל כמו שטף דם שוחחתי עם הרופא הוא אומר או מלחץ או כדורים, האם יכול להיות שזה בגלל שהיא הולכת על הרגליים לפעמים והסימנים נגרמים מלחץ על העצמות ואז מופיע לה שטך דם כחול סימן כחול כזה על הרגל? מה עושים במקרה כזה? תודה

שלום רב, איני רואה קשר בין השטפי דם לבין השחיקת סחוס. שטפי דם בגיל המבוגר בד"כ נגרמים בשל שבירות העור ובשל טיפול בנוגדי קרישה כגון אספירין וכדומה. בברכה, ד"ר גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים