resurfacing של מפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

25/08/2015 | 18:26 | מאת: גיל

שלום אני בן 54. לפני כארבעה חודשים עברתי ניתוח resurfacing של מפרק הירך מאז, אני הולך טוב מאוד, ורוכב על אופניים מצויין. מצד שני, אני סובל למעשה מיום אחרי הניתוח ועד היום מכאבים בקידמת הירך כאשר אני מנסה להרים את הרגל (למשל בכניסה לרכב) האם התופעה מוכרת? מה עושים? הכאבים הללו הם משהו שאצטרך ללמוד לחיות איתו או שהם יעברו לבסוף? האם יש פתרון לזה? תודה רבה גיל

10/09/2015 | 06:55 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר יש תופעה לאחר ניתוח ח י ב י ם להתייעץ עם המנתח לראות שלא נגרם סיבוך לניתוח. התלונה יכולה להיגרם ממספר סיבות והדרך היחידה לדעת את המשמעות של הדברים הנה להבדק על ידי המנתח. אין מצב ששליפת רשימת סיבות ודיון מפורט בכל אחת מהאפשרויות תעזור לענות על השאלה ולכן בעצם צריך להתייעץ עם המנתח בביקורת ולשאול אותו, בהצלחה

מנהל פורום החלפות מפרקים