טיפול מחליף ניתוח לשחיקת סחוס בירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/05/2020 | 11:13 | מאת: טיפול מחליף ניתוח באמצעות תהודה מגנטית

יש טיפול שמבוצע באמצעות תהודה מגנטית - mri והוא מחליף ניתוח לשחיקת סחוס במפרק הירך. האם מומלץ?

שלום ותודה על השאלה, אני חייב לציין שאיני מכיר טוב את הטיפול הנ״ל. הוא בתחום יחסית ובארץ בכלל. אך עד היום אין שום טיפול שמחדש סחוס והטיפול עובדים על הפחתת התהליך הדלקתי ושיפור התפקוד על ידי הפחתת הכאבים. מושג מחליף ניתוח התפתח מבחינה ביטוחית בשביל לתת כיסוי ביטוחי לטיפולים הנ״ל . בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים