כאבים,זרמים,חישמולים והירדמויות

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/04/2020 | 02:13 | מאת: לימור

שלום ,אני סובלת מזה 4 חודשים מכאבים וזרמים בידיים וברגליים,בעיקר לכל אורך רגל שמאל מהישבן במפשעה דרך הירך האחורי שממש כואב לי ,מרגישה עומס על הברך ועד האצבעות. עשיתי ct עמוד שדרה מותני וסקרלי רשום שם שיש היצרות המרווח הדיסקלי l5-s1 . ושינויים סקלרוטים קלים בsij . האם יכול להיות קשר בין מה שרשום שפיענוח לכאבים שאני מרגישה? תודה.

שלום לך ותודה על השאלה. תשובת הסיטי פחות רלוונטית למצבך ועיקר האבחון הינו בתיאור התלונות ובדיקה פיזיקלית. הרושם שלא מדובר בבעיה שמקורה בעמ"ש . בברכה, ד"ר גרייב נביל

מנהל פורום החלפות מפרקים