זריקת איבחון למפרק הירך הימני

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

25/11/2019 | 22:34 | מאת: ציפי

אני סובלת שנים רבות משחיקה במפרקי הירך כאבים בגו תחתון ובנוסף אובחנתי לאחרונה כחולת פרקינסון במצב התחלתי. חשבתי לעבור ניתוח להחלפת מפרקי הירך אבל הרופא לא בטוח שהניתוח יגרום להקלה בכאבים שאני חשה בגו התחתון בחיבור עם האגן במיוחד ברגל ימין ולכן הציע לי לעשות זריקת איבחון תחת שיקוף רנטגן. האם יש סיכון בזריקה והאם באמת זריקה כזו יכולה לתת אינדיקציה

שלום, הזריקה בסך הכל בטוחה ובהחלט יכולה לתת אינדיקציה למקור הכאב

מנהל פורום החלפות מפרקים