שאלה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/03/2014 | 05:58 | מאת: רונית

שלום רב לאחר MRI פרקיירך אפשר הסבר עד שאגיע לרופא? מודגם תהליך דלקתי פריטרוכנטיאלידו צדדי בעיקר משמאל הכולל נוזל ושינוי של הגיד גלוטאוס מדיוס. בצד ימין כולל נפיחות של האיליוטיביאל בנד. לסיכום סימניים דלקתיים פריטרוכנטיאליים דו צדדי בעיקר משמאל הכולל טנדינוזיס של הגיד גלוטאוס מדיוס ואיליוטיבאלי בנד

23/06/2014 | 09:56 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לרונית לצערי אין תחליף לרופא. אפשר לשבת שעות ולדבר על כל MRI ו MRI. מה המשמעות של הדברים שכתבת עליהם? הדרך היחידה הנו הרופא. רק אז אפשר לענות בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים